‘MAAS EN WAAL OP DE KAART’

Exclusieve kaarten voor het goede doel

Ondersteuning van goede doelen, financieel dan wel door het aanbieden van hulp, past bij het motto van de Club: ‘We Serve’. Een recent voorbeeld van een project dat mede dankzij de inzet van de Lionsclub Maas en Waal tot stand is gekomen, is de realisatie van de speelplaats ‘de Leeuwenkuil’ bij de ZMLK school de Kom in Druten. Dit project stelt meervoudig gehandicapte scholieren in staat om buiten te oefenen met speciale Adremo rolstoelen. Deze rolstoel is dé manier voor de kinderen om te bewegen en te communiceren.
Daarnaast heeft de Lionsclub onder meer aan de basis gestaan van de realisatie van het ‘Bijna Thuis Huis’ in Druten en is de opbrengst van een dienstenveiling ten goede gekomen aan de stichting ‘Energy for All’.
Om dergelijke (regionale) goede doelen te kunnen ondersteunen is het belangrijk voor de Lionsclub om geld in te zamelen via verschillende acties. Voor velen in de regio is de Lionsclub kalender een vast begrip geworden. Deze kalender was vorig jaar voor het laatst te koop tijdens de Leste Mert.

imageDit jaar start de Lionsclub Maas en Waal een nieuwe actie: exclusieve kaarten met afbeeldingen uit het land van Maas en Waal, gemaakt door fotograaf Hans Barten. Deze kaarten hebben een bijzondere vormgeving en zijn mede daardoor als uniek te beschouwen. Voor € 7,50 steunt u het goede doel en ontvangt u 4 originele kaarten waarmee uw persoonlijke boodschap op een bijzondere wijze door de bus komt.
Vanaf de Leste Mert op 5 november 2015 biedt de Lionsclub Maas en Waal u deze kaarten aan in 3 unieke sets van 4 kaarten. Koop deze kaarten daarom en bewijs uw gemeenschap een dienst: het sturen en ontvangen van de kaart is daarmee een klein cadeau!
Tijdens de Leste Mert kunt u de stand vinden aan de Hogestraat ter hoogte van de Blokker.
Binnenkort wordt op deze site bekend gemaakt welke verkoop-locaties dit initiatief mede-ondersteunen.
voorbeeld 5 website lions-Rhansbarten2015

voorbeeld 4 website lions-Rhansbarten2015

voorbeeld2 website lions-Rhansbarten2015

voorbeeld 1 website lions-Rhansbarten2015

voorbeeld 15 website lions -Rhansbarten2015

voorbeeld 17 website lions-Rhansbarten2015

voorbeeld 19 website lions-Rhansbarten2015

voorbeeld 13 website lions-Rhansbarten

voorbeeld 12 website lions-Rhansbarten2015

voorbeeld 8 website lions -Rhansbarten2015voorbeeld 21 website lions-Rhansbarten2015

voorbeeld 11 website lions-Rhansbarten2015